Матч Португалія – Швейцарія відбудеться 6-го грудня, стартовий свисток пролунає о 21:00 за київським часом. У прямому ефірі поєдинок покаже MEGOGO.

Роналду і Ко очікувано пробились у плей-офф чемпіонату світу з першого місця в групі, здолавши Уругвай (2:0) та Гану (3:2) і поступившись в завершальному поєдинку Південній Кореї (1:2). Натомість швейцарці фінішували у квартеті на 2-й позиції, віддавши пальму першості бразильцям. На шляху до 1/8 фіналу "наті" мінімально поступились лише "селесте" (0:1) та переграли Камерун (1:0) і Сербію (3:2).

Надійний букмекер FAVBET вважає збірну Португалії фаворитом у боротьбі за вихід у чвертьфінал Кубка світу. На перемогу Роналду і Ко в основний час ставлять з коефіцієнтом 1.90. Нічию за підсумками 90 хвилин і доданого часу експерти оцінюють у 3.50. Сенсаційна перемога Польщі помножить ставку на 4.70.

Букмекери не прогнозують зливи забитих м'ячів. Коефіцієнт на тотал голів більше 2,0 становить 1.60. Аналогічний тотал менше – 2.41. Ймовірність того, що Кріштіану Роналду відзначиться забитим м'ячем оцінюють у 2.30.