"Каноніри" приєднались до трансферної гонки за 37-річного португальця, повідомляє журналіст Руді Галетті у своєму Twitter.

Босси Арсенала намагаються переконати Кріштіану Роналду обрати саме англійський клуб з-поміж багатьох щедрих пропозицій з МЛС та Саудівської Аравії. Остаточне рішення володар "Золотих м'ячів" ухвалить лише після завершення виступу на чемпіонаті світу в Катарі.

Раніше ЗМІ повідомляли, що Роналду досяг принципової домовленості з Аль-Насром та приєднається до команди вже у січні 2023-го. Контракт Кріштіану із саудівським клубом буде розрахований на 2,5 сезони та принесе португальцю зарплату у розмірі 200 мільйонів євро на рік. Таким чином він стане найбільш високооплачуваним спортсменом у світі.

Нагадаємо, Роналду достроково розірвав угоду з Манчестер Юнайтед після скандального інтерв'ю британському ЗМІ, у якому він розкритикував головного тренера та керівництво "червоних дияволів". У поточному сезоні Кріштіану провів загалом 16 матчів за Манчестер Юнайтед в усіх турнірах, у яких відзначився 3 голами та 2 асистами.