"Клуб налаштований виграти чемпіонат України. Мені так і сказали, що зараз буде важко знайти футболіста на позицію нападника – заміну мені. Ми домовилися влітку. Надіюся, домовимося і взимку чи наступного літа. Поки не знаю, важко щось коментувати.

Варіанти є, але СК Дніпро-1 поки їх не розглядає. Наша команда може зачепитися за перше місце, тому я хочу зробити свій внесок та виграти чемпіонство. Чому б ні? А влітку піти у гарному настрої.

Чому не рвуся залишити команду взимку? Я рвуся, але розумію, що як би я не рвався, мене все одно взимку ніхто не відпустить. Краще змиритися.

Щоб я змінив команду взимку, потрібен дуже хороший варіант, який влаштує навіть не мене, а СК Дніпро-1. Взимку проводять лише точкові трансфери, коли клубу дійсно потрібен лише, умовно, нападник, і вони готові платити за нього серйозні гроші. А так, в основному, всі трансфери відбуваються влітку", – розповів Довбик в інтерв'ю Telegram-каналу Burbuzz.

Нагадаємо, що СК Дніпро-1 наразі посідає перше місце у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги та має у своєму активі 35 очок.