Матч Марокко – Іспанія відбудеться у вівторок, 6 грудня, і розпочнеться о 17:00 за київським часом. Пряма трансляція поєдинку буде доступна на медіасервісі MEGOGO і регіональних каналах Суспільного.

"Червона Фурія" завершила груповий етап ЧС-2022 на другій сходинці. В останньому турі Іспанія сенсаційно поступилася японцям (1:2). У тому матчі Луїс Енріке провів серйозну ротацію складу, випустивши 5 нових гравців, і ледь не поплатився. За 20 хвилин до кінця гри іспанці перебували за бортом турніру. Несподіваним рятівником "Ла Рохи" виявився Кай Хаверц, який приніс Німеччині перемогу над Коста-Рикою. Саме поразка останньої і забезпечила іспанцям плей-офф.

Марокко лише вдруге в історії вийшло з групи на ЧС, та ще й з першого місця. На відміну від тих же іспанців, Зієш та Ко досі не знають гіркоти поразки у Катарі. В активі "атласних левів" впевнена звитяга над Бельгією, нічия з хорватами і тріумф у матчі з канадцями. Раніше Марокко лише тричі зустрічалося з Іспанією – 2 поразки, 1 нічия. Крайній поєдинок команд на ЧС-2018 завершився ефектною перестрілкою 2:2.

Надійний букмекер FAVBET очевидним фаворитом гри 1/8 фіналу вважає Іспанію. Коефіцієнт на перемогу "Червоної Фурії" становить 1.62. Натомість можливий успіх африканців буде великим сюрпризом – 6.50. Цінник нічиєї – 3.90.

Фахівці очікують результативної гри. Стандартний тотал більше 1.5 оцінюється коефіцієнтом 1.43, аналогічний тотал менше – 2.96. Найбільше шансів відзначитися забитим м'ячем має нападник збірної Іспанії Альваро Мората (2.40). У чвертьфіналі Іспанія або Марокко поміряються силами з переможцем пари Португалія – Швейцарія.