Португалія вже гарантувала собі вихід у плей-офф, натомість Південній Кореї була потрібна лише перемога. Перший тайм був дуже інтенсивний та багатий на небезпечні моменти. Підопічним Фернанду Сантуша вдалося забити швидкий гол. Далот зробив ривок, передав м'яч Орті, який розстріляв ворота суперника.

Врятувати ситуацію спробував Джин Су Кім після подачі зі стандарту, але арбітр не зарахував влучання через офсайд. Відновити паритет таки вдалося на 27-й хвилині. Від спини Роналду м'яч відлетів прямо у ноги Йон Гвон Кіму – захисник майстерним ударом зробив рахунок 1:1.

По перерві номінальні господарі почали грати ще гостріше. Хороші моменти були у Кан Ін Лі та Хин Мін Сона, але обидва удари були заблоковані захисниками. На 65 хвилині Роналду відправили на лаву запасних, якому це взагалі не сподобалося. Зазначимо, що зірковий португалець кілька разів потрапляв у офсайд та змарнував свій шанс забити.

Корея відчайдушно намагалася вирвати перемогу та у додатковий час азійській збірній це вдалося. Хі Чхан Хван отримав розкішну передачу від Хин Мін Сона та переграв голкіпера. На емоціях автор голу зняв з себе футболку, за що отримав жовту. Але це не затьмарило сльози радості від такої бажаної перемоги.

Отже, Португалія вийшла у плей-офф з першого місця. Також путівку в наступний раунд завдяки перемозі отримала Південна Корея.