На спині футболки також був напис "Повага для іранських жінок", а в руках веселековий прапор ЛГБТ-спільноти. Феррі раніше був гравцем футбольного United Sports Club, який виступає у другому дивізіоні Індії.

На початку повномасштабного вторгення росії в Україну Маріо приїжджав до нас як волонтер і допомагав біженцям, які втікали від війни у Польщу. Чоловік навіть зробив на руці татуювання з тризубом.

Італійський активіст зміг побути на полі в Катарі лише декілька секунд, однак фотографи встигли зробити кілька яскравих фото. Тепер Феррі детальніше розповів про свій задум на сторінці в Instagram:

"Я хотів надіслати важливі для мене меседжі, з якими прожив останні місяці.

1) Меседж для Ірану, де мої друзі страждають, де жінок не поважають. Світ повинен змінитися, ми можемо зробити це разом сильними жестами, які йдуть від серця.

2) ФІФА заборонила капітанські пов'язки з веселкою та прапори за права людини на трибунах, вони заблокували всіх, окрім мене. Як Робін Гуд 2.0, я ніс послання народу. Ми хочемо вільного світу, який поважає всі раси та всі ідеї.

3) Врятуйте Україну. Я був місяць на війні в Києві волонтером і бачив, як страждають ці люди. Ми хочемо миру в Україні. Слава Україні"

Дякую за всі повідомлення любові, які надходять до мене зі всього світу, Ірану та України. Порушення правил, якщо ви робите це з доброю метою, ніколи не буде злочином".