ЧС-2022. Група G

Камерун – Сербія – 3:3

Голи: Кастеллетто, 29, Абубакар, 63, Чупо-Мотінг, 66 – Павловіч, 45+1, Мілінковіч-Савіч, 45+3, Мітровіч, 53

Очки були необхідні обом командам, адже у першому турі серби поступилися Бразилії, а камерунці – Швейцарії. Очний матч краще розпочали балканці – ще до середини першого тайму дві хороші нагоди мав Мітровіч, але раз форвард Фулхема поцілив у стійку, а згодом з класної позиції пробив повз ворота.

Натомість камерунці своїм шансом скористалися – Кастеллетто забив після кутового. Втім, серби встигли двічі відповісти в компенсований до першого тайму час. Павловіч зрівняв рахунок ефектним ударом головою, а зірка Лаціо Мілінковіч-Савіч точно пробив здалеку.

Вже на початку другої половини Мітровіч таки реалізував черговий шанс, забивши з лінії воротарського майданчика, чим, здавалося, вирішив долю матчу. Проте, камерунців взявся рятувати Венсан Абубакар. Екс-форвард Порту спочатку елегантно перекинув м’яч через воротаря сербів, а через кілька хвилин вивів Чупо-Мотінга на побачення з порожніми воротами.

У команд тепер по одному балу і вони на 2 пункти відстають від бразильців та швейцарців, які розпочнуть свій матч 28 листопада о 18:00 за Києвом.