Під час святкування перемоги збірної Аргентини у роздягальні Мессі наступив на футболку мексиканців, яку отримав після гри від одного з футболістів "Ель Трі". Це викликало дуже бурхливу реакцію мексиканців у соцмережах.

Зокрема, неабияк розлютився один з найуспішніших боксерів сучасності Сауль Альварес. Канело написав з цього приводу одразу кілька твітів, недвозначно пригрозивши Мессі: "Нехай молиться Богу, щоб не зустріти мене", – написав Альварес.

Вболівальники Аргентини в коментарях взялися виправдовувати Ліонеля. На захист товариша став навіть екс-форвард збірної Серхіо Агуеро.

"Містере Канело, не робіть з цього проблеми. Ви, напевно, не знаєте про те, що відбувається у футбольній роздягальні. Футболки завжди лежать на підлозі після закінчення гри через піт. Крім того, ви можете бачити, що Мессі робить рух, щоб зняти бутсу, і лише випадково зачіпає футболку", – написав Агуеро.

Чимало вболівальників теж звернули увагу на те, що Ліонель схоже випадково зачепив футболку. Так чи інакше, аргентинцю краще поки триматися якомога далі від Канело.