Причиною стало повідомлення про замінування будівлі, розповів відомий журналіст Костянтин Андріюк на своєму Telegram-каналі. Відтак засідання перенесли на найближчий понеділок.

Нагадаємо, раніше журналісти Football Hub повідомляли, що 22 листопада президент УАФ Павелко і генсек асоціації Юрій Запісоцький отримали підозри від Генеральної прокуратури. Правоохоронці клопотали про запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, відкрито кілька кримінальних проваджень щодо зловживань УАФ під керівництвом Павелка. У справі, в якій фігурує Запісоцький, йдеться про закупівлю через компанію Newport Management Limited 30 тонн чаю, 10 тонн кави та понад 2 тонн елітних морепродуктів і електрообладнання нібито для потреб тоді ще Федерації футболу України. Втім слідство встановило, що товари на 3,2 мільйони євро так і не доїхали до України.

Також Андріюк запевняє, що юристи УАФ вигадали цікаву схему, щоб "відмазати" Павелка. Буцімто, коли Запісоцький підписував папери, обов'язки керівника асоціації виконував Вадим Костюченко.