Матч Бразилія – Сербія відбудеться у середу, 24 листопада, і розпочнеться о 21:00 за київським часом. "Селесао" розпочинають боротьбу за трофей, який востаннє вигравали ще у 2002-му. Зараз команда Тіте вважається одним з головним фаворитів турніру.

П'ятиразові чемпіони світу бразильці вражаюче провели відбір на Мундіаль в Катарі. Команда Тіте виграла 14 матчів з 17-и, не зазнавши жодної поразки. При цьому "пентакампеонес" пропустили лише 5 м'ячів.

Бразилія має усе, аби нарешті перервати неприємну серію провалів на чотирьох останніх чемпіонатах світу. По-перше, неймовірне покоління яскравих атакувальних гравців на чолі з Неймаром, по-друге – хорошого наставника, який тренує команду з 2016-го. Єдина проблема – фланги оборони. На ЧС-2022 Тіте довелося викликати 40-річного Дані Алвеса через брак якісної альтернативи.

Сербія теж дуже переконливо подолала кваліфікацію. Підопічні Драгана Стойковіча втратили лише чотири очки і випередили збірну Португалії. У балканців зібралася серйозна банда. Мітровіч запалює з Фулхемом в АПЛ, Влаховіч – головна зірка Ювентуса. Проте, шансів у матчі з Бразилією у них небагато.

Надійний букмекер FAVBET майже не сумнівається у перемозі "селасао" – коефіцієнт 1.46. Потенційний успіх балканців був би справжньою сенсацією – 7.70. На нічию ставлять 4.90.

Фахівці очікують результативної гри. Стандартний тотал більше більше 2.5 оцінюється коефіцієнтом 1.76, аналогічний тотал менше – 2.19.