Темпераментна аргентинка своєрідно переживає сенсаційну поразку "альбіселесте" від Саудівської Аравії (1:2). Ванда опублікувала серію спокусливих знімків, на яких ніжиться на сонечку у рожевому купальнику, що вигідно підкреслює апетитні форми білявки.

Нара ласує морозивом на фоні неймовірно красивого Аравійського узбережжя і всім своїм виглядом демонструє, що впорається з будь-якими проблемами. Згодом скандальна красуня додала ще й відео зі свого відпочинку на Мальдівах: мінімум одягу – максимум відвертості.

Нещодавно футбольна агентка зізналася, що офіційно розірвала шлюб з Мауро Ікарді, стосунки з яким тривали вісім років. Але екс-чоловік намагається повернути її, запевняє Нара: "Днями він приїхав за мною в аеропорт з машиною, повною квітів, потім повів мене на вечерю і сказав: "Я не здамся".

Після того, як союз з Ікарді дав тріщину, Ванда поводилася дуже провокативно. Зокрема, знялася у еротичному кліпі репера L-Gante, з яким часто з'являлася на публіці. Однак згодом ексцентрична модель заявила, що з виконавцем у неї суто ділові стосунки.