Про це офіційно заявили на офіційному сайті "червоних дияволів". Нагадаємо, Роналду минулоріч повернувся у Манчестер Юнайтед, за який колись виступав під керівництвом легендарного Алекса Фергюсона.

Однак цього разу стосунки з манкуніанцями у португальської суперзірки відверто не склалися. Топ-форвард не зміг знайти спільної мови з наставником команди Еріком тен Хагом, який очолив клуб цього року. Між гравцем і коучем постійно спалахували конфлікти, Кріштіану навіть самовільно покидав стадіон ще до завершення матчу. А останньою краплею стало інтерв'ю зіркового нападника, в якому він заявив, що не поважає тен Хага. Також португалець вважає, що клуб зрадив його.

У повідомленні Манчестер Юнайтед ідеться, що угоду розірвали за згодою двох сторін. Манкуніанці дипломатично подякували Роналду "за його величезний внесок упродовж двох періодів на Олд Траффорд".

Додамо, що у першому сезоні після повернення у МЮ Кріштіану зіграв у 39 матчах і забив 24 голи, у поточному – вийшов на поле у 16 матчах та відзначився 3 забитими м'ячами.