УПЛ, 14 тур

Верес – Динамо – 0:1

Гол: Циганков, 26

Після перемоги у попередньому турі над Інгульцем Динамо нарешті вперше в сезоні прорвалося у єврокубкову зону. Поєдинок проти Вереса давав киянам можливість зміцнити позиції в топ-4 та наздогнати за кількістю очок Зорю.

Рахунок в зустрічі на 26 хвилині відкрив Віктор Циганков. Півзахисник "біло-синіх" з-поза меж штрафного влучно пробив лівою ногою під дальню стійку. П'ятий гол хавбека у цьому сезоні УПЛ. Загалом перший тайм видався не надто видовищним – команди завдали лише по одному удару в площину воріт.

По перерві у Дахновського був супермомент, щоб відновити статус-кво у поєдинку. Вінгер рівнян вирвався з-під опіки Тимчика і пробив, але м'яч пролетів трохи вище від поперечки.

На 77 хвилині Буяльський міг наздогнати Довбика у перегонах бомбардирів УПЛ, але пробив повз стійку. 1:0 – у підсумку. Підопічні Луческу мінімально обігрують Верес і закріплюються на 4 сходинці УПЛ. У них по 26 очок із Зорею, а від Шахтаря киян відділяє лише одне очко. Підопічні Вірта залишаються на 7 сходинці (17 пунктів).