УПЛ, 1 тур

Інгулець – Динамо – 1:2

Голи: Сітало, 62 – Циганков, 32 (п), 45+1

До цього поєдинку Динамо підходило на 5 місці у турнірній таблиці. Тож перемога над аутсайдером УПЛ давала "біло-синім" перепустку в єврокубкову зону, куди вони ще в цьому сезоні не піднімалися. Водночас цей матч мав стати іспитом для Младена Бартуловіча, який дебютував у ролі наставника Інгульця.

Підопічні Луческу вийшли вперед на 32 хвилині. Буяльський заробив пенальті. Його без проблем реалізував Циганков – голкіпер номінальних господарів не вгадав кут, у який пробиватиме вінгер.

Під завісу першого тайму кияни ефектно подвоїли перевагу. Лонвейк віддав пас головою, Дубінчак перекинув м'яча через кіпера Інгульця, який зіграв на виході. А останній акорд виконав Циганков, замкнувши передачу і оформивши дубль. Блискуча робота!

Однак петровці не опустили рук і по перерві скоротили відставання. Після фантастичної передачі повз чотирьох опонентів у виконанні Запорожця справу завершив Сітало.

2:1 – Динамо таки втримало перемогу над Інгульцем і застрибнуло на 4 сходинку УПЛ (23 очки). Петровці продовжують скніти на останній, 16 позиції (7 пунктів).