Попри те, що агент вінгера Олексій Альохін заявив, що "захмарні цифри, які озвучують в інтернеті – це чиясь бурхлива фантазія", Палкін каже, що клуб все ж сподівається отримати за свого вихованця 100 мільйонів євро.

"Мудриком цікавляться завжди, це постійний процес. Кожного тижня з’являється якийсь клуб і починає усвідомлювати, на якому рівні ми перебуваємо. Вони не приходять і не кажуть: "Добре, візьміть 50 мільйонів і дайте мені Мудрика". Вони розуміють історію, яка стоїть за ним, і усвідомлюють, що він досить дорогий гравець. Вони починають розуміти наш клуб, яка у нас стратегія, як ми працюємо. У будь-якому випадку час прийде. Безумовно, знайдеться великий клуб і дасть нам 100 мільйонів євро.

Мудрик — це талант, який перебуває в процесі розвитку. Те, що він показує сьогодні, це лише 60 відсотків того, що він може зробити в майбутньому. І коли ви це перемножите, то зрозумієте, що він коштує набагато, набагато більше. Тому я вірю, що в майбутньому він точно може коштувати близько 100 мільйонів євро.

Дозволити собі такий трансфер можуть п’ять-шість клубів у світі. Але іноді навіть деякі клуби АПЛ можуть вас здивувати, а не лише звичні шість найкращих клубів", – цитує гендиректора Шахтаря видання The Athletic.

Нещодавно сам Мудрика заявив, що для нього пріоритетними є три чемпіонати – Іспанія, Англія та Німеччина. І розповів, що найчастіше йому пишуть фанати лондонського Арсенала. Вони шлють Михайлові компліменти і дуже хочуть бачити його у таборі "канонірів".