"Я багато років є агентом Мудрика, щодня ми з ним на зв’язку. Також я часто спілкуюсь із генеральним директором Шахтаря Сергієм Палкіним. Так, справді Михайлом цікавляться багато клубів – але на цю мить немає жодної конкретики.

Наскільки мені відомо, Шахтар не веде офіційно жодних переговорів. А ці усі захмарні цифри, які фігурують в інтернеті – чиясь бурхлива фантазія чи просто припущення. Михайло – великий професіонал, не читає інтернет, щоб не відволікатися на будь-які дурниці. Він повністю сконцентрований на футболі. Якби була можливість тренуватися 24 години на добу, він би тренувався 24 години на добу.

У літнє трансферне вікно багато клубів виявляли інтерес до гравця. Мудрику пропонували великий особистий контракт, а до клубу надійшло кілька офіційних пропозицій, які відхилив Шахтар. З мого боку некоректно називати суми, клуби. Це все залишилося у минулому", – сказав Альохін в коментарі Sport Arena.

За останні кілька місяців атакувального хавбека "гірників" встигли посватати у більш ніж десяток клубів з топ-чемпіонатів Європи. Зокрема, він потрапив на радари до Реала, Ювентуса, ПСЖ, Арсенала та Манчестер Сіті. Не вщухають розмови щодо суми, за яку донецький клуб готовий відпустити свою зірку.

Нагадаємо, що саме помічник директора Шахтаря з футболу Карло Ніколіні наприкінці жовтня заявив, що "гірники" оцінюють Мудрика вище за Антоні з Манчестер Юнайтед, за якого заплатили 100 мільйонів євро.