Це було свого роду дербі українців. Олександр Зінченко вийшов з перших хвилин. По той бік барикад був Макс Кілман, який має український паспорт, хоча й не може виступати за "синьо-жовту" збірну через заборону ФІФА.

Гра розпочалась зі швидкого гола Габріела Жезуса, який, щоправда, скасували через офсайд. Пізніше бразилець стріляв з меж штрафного, але м'яч на себе прийняла поперечка. "Вовки" відповіли одним небезпечним ударом Гонсалу Гедеша – у кількох сантиметрах над воротами.

Більшість першого тайму Зінченко провів у другій третині поля, інколи підключаюсь до атак, підіграючи та подаючи у штрафний. В обороні відіграв непогано, вигравши більшість дуелей. Візуально здалось, що більше роботи виконав Макс Кілман, який неодноразово зупиняв атаки суперника й вдало грав на випередження.

Старт другого тайму був за Арсеналом. Відзначитись вдалось Мартіну Едегору після пасу Фабіу Вієйри. Атаку розпочав Зінченко вкиданням з кутового й пізніше розвинув її передачею на Жезуса, який віддав передгольовий пас.

Вулверхемптон відповів сильним ударом з лінії штрафного від Гедеша – у руки кіперу. Ще кілька випадів були безрезультативними, після чого гості захопили ініціативу. Це посприяло другому голу, у якому теж є заслуга українця. Зінченко прострілив у штрафний, від оборонця м'яч прилетів до Мартінеллі, удар якого парирував кіпер. Постріл Едегора на добиванні вже був точним. Дубль.

Лідер збірної України другий тайм провів традиційно – гра високо на атаку, обігрування з партнерами, закидання чи простріли у штрафний. Його замінили на 90+1 хвилині.

Після другого гола гра заспокоїлась, тому Арсенал втримав перемогу. Зінченко і Ко йдуть лідерами АПЛ на паузу, маючи в активі 37 пунктів, що на 5 більше, ніж у Манчестер Сіті, найближчого переслідувача. Вулверхемптон залишився останнім з 10 заліковими балами.