Цього тижня 18-річний український півзахисник Єгор Ярмолюк дебютував в офіційному матчі за Брентфорд. У поєдинку 1/16 Кубка футбольної ліги його команда поступилася Джиллінгему (1:2). На гру регулярної першості проти Манчестер Сіті Ярмолюк знову потрапив у заявку, але у стартовому складі не вийшов.

"Бджоли" не знітилися на домашньому полі англійського гранда і вже на 16 хвилині вирвалися вперед. Бен Мі скинув головою на Айвена Тоуні, той виграв повітря і закинув м'яча за комірець Едерсону.

Однак піти на перерву у чудовому настрої Брентфорду Манчестер Сіті не дозволив. Під завісу першого тайму після подачі Аканджі з кутового Фоден ударом з-за меж штрафного потужно поцілив у праву дев'ятку.

Вже у компенсований час Тоуні завершив стрімку контратаку гостей точним пострілом з близької відстані у ворота Манчестер Сіті і оформив дубль.

Ярмолюк шансу показати себе так і не отримав – весь поєдинок український хавбек провів на лаві запасних.

1:2 – перша поразка підопічних Гвардіоли на домашньому полі у цьому сезоні. "Містяни" все ще залишаються на 2 місці турнірної таблиці (32 очки). Окрім того, Брентфорд перервав триматчеву безпрограшну серію Манчестер Сіті в АПЛ. "Бджоли" піднялися на 10 щабель (10 пунктів).