21-річний український талант опиниться в епіцентрі запеклої трансферної боротьби під час зимового трансферного вікна. Вінгера Шахтаря спробує підписати навіть один з найбагатших клубів світу – Ньюкасл.

"Впевнений, що Ньюкасл претендуватиме на підписання Михайла Мудрика. Але мені здається, що "сорокам" буде дуже важко вмовити його переїхати на Сент-Джеймс Парк.

Мудрик прямо зараз буде прагнути приєднатися до одного з елітних європейських клубів завдяки своїй формі, яку він показав за Шахтар, особливо в поточній кампанії Лізі чемпіонів. Тому він не матиме браку в пропозиціях. Серед них – Арсенал та інші клуби Прем'єр-ліги, а також колективи по всій Європі", – цитує журналіста Піта О'Рурка Givemesport.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Михайлом цікавиться також мадридський Реал. У поточному сезоні Мудрик провів загалом 14 матчів за донеччан в усіх турнірах, відзначившись 7 голами та 7 асистами. Портал Transfermarkt оцінює вінгера у 15 мільйонів євро. Однак інсайдери наполягають на тому, що Шахтар відпустить свою зірочку не менш ніж за 50 мільйонів.