АПЛ, 15 тур

Астон Вілла – Манчестер Юнайтед – 3:1

Голи: Бейлі, 7, Дінь, 11, Ремзі, 45 (а), Ремзі, 49

Вест Хем – Крістал Пелас – 1:2

Голи: Бенрахма, 20 – Заха, 41, Крессвел, 90+4 (а)

Саутгемптон – Ньюкасл – 1:4

Голи: Перро, 88 – Альмірон, 35, Вуд, 38, Віллок, 62, Гіммараєш, 90+1

Поєдинок проти Манчестер Юнайтед став бойовим хрещенням для Унаї Емері в ролі новоспеченого наставника Астон Вілли. Із капітанською пов'язкою "червоних дияволів" вперше у сезоні вивів Кріштіану Роналду.

Сім хвилин знадобилося господарям, щоб вийти уперед. Бейлі отримав пас від Ремзі у карному майданчику і потужно розрядив гармату. А невдовзі Дінь вдало реалізував штрафний, подвоївши перевагу "левів". Під завісу першого тайму забив Ремзі. Щоправда, у власні ворота – 2:1.

Однак по перерві півзахисник Астон Вілли швидко реабілітувався. Продемонструвавши майстерну гру на прийомі, Ремзі переправив м'яча у праву дев'ятку.

3:1 – дебют в Емері видався блискучим. Астон Вілла піднялася на 14 сходинку АПЛ (14 очок). Манчестер Юнайтед залишився на 5 сходинці (23 пункти).

У паралельному поєдинку Крістал Пелас обіграв Вест Хем. Рахунок у матчі відкрили "молотобійці". Бенрахма в один дотик зупинив шкіряного після пасу Пакета і вразив ворота суперників. Гості відповіли голом Заха. Під саму завісу матчу антигероєм для Вест Хема став Крессвел, який забив у власні ворота і подарував перемогу опонентам.

У ще одному поєдинку Ньюкасл впевнено здолав Саутгемптон. Гравці найдорожчого клубу світу відвантажили у ворота "святих" чотири м'ячі. Голами відзначилися Альмірон, Вуд, Віллок і Гіммараєш. Наприкінці матчу господарям вдалося відквитати один м'яч. Своє прізвище на табло записав Перро.