Матч Челсі – Арсенал відбудеться 6-го листопада. Стартовий свисток пролунає о 14:00 за київським часом.

Господарі достроково забезпечили собі вихід у плей-офф Ліги чемпіонів. Водночас в АПЛ "пенсіонери" виступали донині менш успішно, опинившись поза зоною єврокубків – 7 сходинка, 21 пункт. Поєдинок з "канонірами" найімовірніше пропустить низка важливих гравців – Н'Голо Канте, Кепа Аррісабалага, Ріс Джеймс, Уеслі Фофана, Бен Чілвел. Участь в матчі Матео Ковачіча залишається під питанням.

Арсенал несподівано втримує лідерство в АПЛ з 31 очками в активі. У Лізі Європи підопічні Мікеля Артети пробились у плей-офф з першого місця в групі. З лазарету "канонірів" нещодавно повернулись кілька основних гравців. Зокрема, Олександр Зінченко, начебто, відновився після травми литкового м'яза ноги. Українець був на лаві запасних під час завершального матчу з Цюрихом в групі ЛЄ, тому може вийти на поле в поєдинку з Челсі.

Надійний букмекер FAVBET вважає, що обидві команди мають однакові шанси на перемогу. Коефіцієнт на звитягу і Челсі, і Арсенала становить 2.80. Нічия вважається найменш ймовірним результатом матчу – 3.45.

Фахівці очікують результативної гри. Стандартний тотал більше 2.0 оцінюється коефіцієнтом 1.46, аналогічний тотал менше – 2.81. На те, що обидві команди заб'ють гол, ставлять 1.72. Шанси суперників відкрити рахунок експерти оцінюють однаково – 2.01.