Ліга Європи. Тур 6

Арсенал – Цюріх – 1:0

Гол: Тірні, 17

Реал Сосьєдад – Манчестер Юнайтед – 0:1

Гол: Гарначо, 17

Фейєнорд – Лаціо – 1:0

Гол: Хіменес, 64,

Мітьюлланд – Штурм – 2:0

Голи: Дреєр, 15, 72

Рома – Лудогорець – 3:1

Голи: Пеллегріні, 56 (п), 65 (п), Дзаньйоло, 85 – РІк, 42

Бетіс – ХІК – 3:0

Голи: Гарсія, 20, 41, Фекір, 90+3

Олександр Зінченко врешті відновився після травми і потрапив до заявки Арсенала. Втім, Мікель Артета вирішив не ризикувати здоров’ям Олекса в матчі проти Цюріха, що не мав великого турнірного значення.

Перемогу "канонірам" приніс єдиний влучний удар Тірні. До слова, у складі швейцарського клубу на заміну в другому таймі вийшов Богдан В’юнник. Відзначитися українець не встиг. Арсенал виходить до плей-офф у компанії ПСВ.

Манчестер Юнайтед взяв реванш у Реал Сосьєдада. Перемогу "червоним дияволам" приніс 18-річний Алехандро Гарначо з передачі Кріштіану Роналду, який після недавнього скандалу знову вийшов у старті. Англійці та іспанці пробилися до плей-офф.

Унікальна ситуація склалася у групі F, де всі чотири команди набрали по 8 очок. За додатковими показниками дві перші сходинки дісталися Фейєнорду та Мітьюлланду, а от Лаціо довелося задовольнитися місце у Лізі конференцій.

Ризикували повторити долю земляків і футболісти Роми. Поразка Лудогорцю залишала б підопічних Моурінью без плей-офф ЛЄ. Проте, пропустивши першими "вовки" все ж здобули вольову перемогу завдяки двом пенальті. Далі Рома йде у компанії Бетіса.