"Місця у нашій групі ще невизначені. Є ймовірність, що Ренн і Фенербахче пройдуть відразу в 1/8 фіналу, фінішувавши першими. Ми знаємо, що забиті голи можуть мати вирішальне значення.

Теоретично, Ренну буде легше. Вони гратимуть вдома, зіграють з менш сильною командою (з АЕК Ларнака, – ред. прим. Спорт 24), ніж Динамо. Ми докладемо всіх зусиль, щоб перемогти. Якщо ми виграємо, це буде добре, але це не гарантує лідерства. Ми знаємо, що потрібно більше забитих голів.

Я не знаю, який воротар київського клубу зіграє, але в результаті на поле вийдуть 11 гравців. Хто грає в Динамо – це не моя проблема, це проблема Мірчі Луческу. Пройшли місяці, як ми грали з ними. Фенербахче – набагато краща команда. Ми добре знаємо один одного. Динамо – дуже хороша команда. У них вже немає цілей, але є гордість, вони будуть грати за честь, а ми – за лідерство.

Ренн переможе, ми це знаємо. Ось чому ми також повинні виграти. Існує велика різниця між першим і другим місцем. Другому буде важче. Для нас буде краще, якщо ми запобігнемо цьому", – цитує Жезуша Haber7.