Матч Шахтар – РБ Лейпциг відбудеться у середу, 2 листопада. Стартовий свисток пролунає о 19:45 за київським часом.

Для обох команд цей поєдинок стане вирішальним у боротьбі за путівку в плей-офф Ліги чемпіонів. Щоб пробитися в наступний етап турніру "гірникам" необхідно вигравати, натомість німецькому колективу для проходу достатньо й нічиєї.

У першому поєдинку групового етапу ЛЧ підопічні Ігора Йовічевіча сенсаційно переграли РБ Лейпциг (4:1). Відтоді "бики" отримали нового головного тренера та спортивного директора і змогли випередити донеччан в групі, двічі здолавши Селтік та 1 раз мадридський Реал. Наразі РБ Лейпциг посідає 2 місце з 9 очками в активі, натомість "гірники" розташувались третіми (6 балів).

Надійний букмекер FAVBET вважає очевидним фаворитом матчу-відповіді німців. Коефіцієнт на перемогу РБ Лейпциг в основний час становить 1,76. Звитяга Шахтаря оцінюється в 5,00. Цинник нічиєї – 4,20.

Стандартний тотал забитих м'ячів більше 2.0 помножить ставку на 1,32. Аналогічний тотал менше – на 3,40. На те, що "гірники" оформлять бодай 1 забитий м'яч ставлять з коефіцієнтом 1,46. Найімовірнішим автором голу в складі донеччан на думку експертів є Михайло Мудрик – 3,00.