На тижні команда Хаві розгромно програла Баварії, втратила шанси на плей-офф ЛЧ і явно планувала реабілітуватися в чемпіонаті. Каталонці поїхали в гості до Валенсії, яка здобула скромні 2 очки у попередніх трьох турах Прімери.

Перший тайм став продовженням млявої гри Барси проти Баварії. Підопічні Хаві багато володіли м'ячем, комбінували навколо карного майданчика, але все це вилилилося в єдиний удар в площину воріт – Мамардашвілі відбив спробу Фаті на 13-й хвилині. Незабаром Валенсія втратила Кавані, який отримав травму. Барселона продовжувала тиснути і забила, проте Фаті заліз у офсайд. Валенсія без особливих зусиль втримала ворота "сухими" до перерви.

Підопічні Гаттузо настільки набралися сміливості, що й самі пішли забивати. Це вдалося на 50-й хвилині, але й тут було порушення правил – гра рукою. Хаві незабаром провів відразу три заміни, випустивши Гаві, Рафінью та Феррана. Останнього трибуни Местальї зустріли гулом, не забувши про про резонансне прощання з клубом.

За іронією долі, саме Ферран повинен був відкривати рахунок, якби акцентованіше замкнув простріл партнера під напівпорожні ворота. Свій шанс мав і Рафінья, але пробив над поперечиною.

Арбітр додав 6 хвилин, якийх Барселоні вистачило для перемоги. На 90+3-й Лєвандовскі у шпагаті замкнув крос Рафіньї і дозволив "кулес" наздогнати Реал. Втім, мадридці завтра гратимуть проти слабенької Жирони.