"Вірю у те, що перемога і удача будуть на нашому боці. Ми сподіваємося тільки на позитивний результат і будемо грати на перемогу.

Похід в плей-офф Ліги конференцій для нас дуже важливий. У разі успіху наш клуб забезпечить собі місце у євровесні, а для нашої країни це важливо, адже ми набираємо очки для клубного коефіцієнту УЄФА. Це необхідно для всього нашого чемпіонату. Тому ці ігри дуже важливі, адже ми можемо показати Європі і всьому світу, хто такі українці, і за кого ми боремося.

А щодо втоми... Вона відчувається, бо граю усі матчі без замін. Ми не кожний рік маємо такий графік і це доволі складно. Але ми відновлюємося, тому для кожного футболіста краще грати і тим самим тримати себе у тонусі.

Усі наші команди, які виступають у європейських турнірах, виходять на поле з українським прапором і підтримують нашу країну. Тим самим ми показуємо, що коїться зараз в Україні", – цитує слова Довбика офіційний сайт СК Дніпро-1.

Зауважимо, що матч між дніпрянами та Аполлоном відбудеться вже сьогодні, 27 жовтня. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом. В першому поєдинку підопічні Кучера здолали кіпріотів з рахунком 3:1.