"Усі наші думки про те, щоб перемогти і пройти до наступного раунду Ліги конференцій. Буде важкий бій. Всі це побачать.

Ми повинні додати у реалізації моментів. Ми не можемо собі дозволяти хибити з таких позицій і марнувати нагоди. Ми над цим працюємо і команді потрібно бути сконцентрованою. Головне – це грати агресивно в атаці, здобувати та реалізовувати свої моменти. Через це ми і зможемо досягти успіху.

Нам потрібно зіграти щільно у захисті, не припускатися простих помилок, оскільки у СК Дніпро-1 є дуже висококваліфіковані форварди, які не марнують нагоди. Водночас на потрібно використати свої можливості. Тому ми не будемо робити якихось змін.

Головне – це пресингувати і не давати супернику вільного простору. Це все може вплинути на результат. Матч триває 90 хвилин і нам треба буде грати концентровано кожної хвилини, і не випадати з ігрового тонусу. Тільки тоді ми зуміємо досягти результату, який нас влаштовує. А це перемога, адже лише вона забезпечить нам можливість вийти до наступного раунду", – цитує слова Катали офіційний сайт СК Дніпро-1.

Зауважимо, що матч СК Дніпро-1 – Аполлон відбудеться вже сьогодні, 27 жовтня. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом. В першому поєдинку підопічні Кучера здолали кіпріотів з рахунком 3:1.