Даріо Срна повідомляв, що влітку "гірники" не продали Мудрика за 30 мільйонів євро. Саме стільки пропонував Евертон. Тепер ціна за 21-річного вінгера справедливо зросла.

"У приватних розмовах з європейськими агентами керівництво Шахтаря десь тиждень-два тому заявляло позицію, що торги по Михайлу Мудрику вже розпочинатиме з цифри у 70 млн євро. Це при тому, що до старту в ЛЧ оцінювало вінгера у 50 млн", –зазначає Ігор Бурбас у Telegram.

Топ-інсайдер Фабріціо Романо теж вважає, що українець повинен коштувати дорого. Після поєдинку з Селтіком він вкотре заговорив про враження від гри Михайла. "Тепер зрозуміло, чому Шахтар у серпні відхилив пропозицію в 30 мільйонів євро. Топ, насправді найкращий талант, ціна якого, на думку клубу, стартує від 45-50 мільйонів", – написав Романо у Twitter.

Нагадаємо, у сезоні 2022/23 Мудрик провів за Шахтар 11 матчів. Він забив 6 голів і віддав 7 асистів. Саме його гол допоміг команді розписати нічию з Селтіком і забезпечив виступи в єврокубках навесні. Контракт Михайла з "помаранчево-чорними" чинний до кінця 2026 року.