Матч Реал – Севілья відбудеться у суботу, 22 жовтня, і розпочнеться о 22:00 за київським часом. Мадридці спробують продовжити свою безпрограшну серію у Прімері, яка налічує вже 10 матчів, і зберегти лідерство у чемпіонських перегонах з Барселоною.

Команда Анчелотті у мідвік впевнено розібралася на виїзді з Ельче, забивши три сухі м'ячі. Ще стільки ж результативних ударів було скасовано через офсайди у гравців Реала. Словом, "бланкос" перебувають у фантастичній формі на старті сезону, а недавня перемога у Ель Класіко лише додала мадридцям упевненості.

Андрій Лунін може провести ще один поєдинок в основі "бланкос". Попри чіткий меседж Карло Анчелотті щодо недоторканості Куртуа, бельгієць ризикує пропустити зустріч з Севільєю через м'язові проблеми. Нагадаємо, Лунін у поточному сезоні відіграв уже шість матчів, в яких пропустив чотири голи.

Севілья після повернення Хорхе Сампаолі здобула 4 очки у двох матчах. Команда суттєво додала, проте надійний букмекер FAVBET вважає, що цього буде недостатньо для досягнення позитивного результату на полі лідера. Коефіцієнт на перемогу господарів становить 1.38, натомість потенційний тріумф нервіонців прирівнюється до дива – 8.80. Цінник нічиєї 5.30.

Фахівці очікують результативної гри. Стандартний тотал більше 2.5 оцінюється у 1.60, аналогічний тотал менше – 2.41. Матч Реал – Севілья у прямому ефірі покаже MEGOGO.