Кубок Німеччини. 1/16 фіналу

Аугсбург – Баварія – 2:5

Голи: Педерсен, 9 – Шупо-Мотінг, 27, 59, Кімміх, 53, Упамекано, 65 (А), Мусіала, 74, Девіс, 90+2

Ганновер – Борусія Дорртмунд – 0:2

Голи: Аррі-Мбі (А), 11 – Беллінгем, 71

Вилучення: Адейємі, 85

У першому таймі Баварія зіткнулася з труднощами проти команди другої половини турнірної таблиці Бундесліги. Гості відкрили рахунок ще на 9-й хвилині – Педерсен поцілив у правий нижній кут. Господарі не довго тішилися, адже Шупо-Мотінг зрівняв рахунок.

У другому таймі мюнхенці почали знищувати суперника. Спочатку Кімміх переграв голкіпера, через кілька хвилин Шупо-Мотінг оформив дубль, а ще згодом Мусіала розстріляв правий кут.

Упамекано теж долучився до феєрії партнерів, щоправда, забив у власні ворота. Фінальну крапку поставив Девіс, який зробив рахунок 5:2.

Борусія зустрічалася з представником другого дивізіону Німеччини. Ще на 11-й хвилині "джмелі" вийшли вперед. Аррі-Мбі намагався заблокувати удар суперника, але зрізав м'яч у власні ворота.

По перерві Нойманн ще більше погіршив ситуацію для Ганновера. Він пішов у агресивний підкат у карному майданчику та привіз пенальті. Беллінгем реалізував 11-метровий. За 5 хвилин до кінця основного часу Борусія залишилася у меншості після вилучення Адейємі, але для господарів не вистачило часу, щоб переламати хід гри.

Зазначимо, що 22 жовтня Баварія зустрінеться у Кубку Німеччини з Хоффенхаймом, а Борусія зі Штутгартом.