У компенсований час Мілан, здавалося, вирвав перемогу. Однак арбітр Марко Серра грубо помилився, і взяття воріт скасували.

Буквально у наступній атаці Спеція забила переможний гол, асист у активі Віктора Коваленка. Та команді українця поки що не варто радіти. Поєдинок можуть переграти.

Італійська асоціація захисту прав споживачів Codacons звернеться до FIGC (федерації футболу Італії) з проханням призначити перегравання матчу Мілан – Спеція через грубу помилку арбітра, що змінила долю поєдинку.

"Згідно з регламентом, матч можна переграти через технічну помилку, якщо суддя визнав її в протоколі гри і якщо вона справді вплинула на перебіг поєдинку. Ми офіційно попросимо FIGC переграти цей матч, щоб захистити звичний перебіг спортивних змагань і уболівальників, які мають право відвідувати змагання без серйозних технічних помилок. Мілан бореться за Скудетто, і подібна помилка завдає величезних збитків клубу", – цитує президента Codacons Марко Донцеллі SempreMilan.

В Італії вже були випадки, коли матчі нижчих ліг перегравали. Однак Мілану буде складно розраховувати на позитивне рішення.