Український хавбек останні три зустрічі розпочинав у запасі й загалом награв у них лишень 46 хвилин – без результативних дій. На матч із Сассуоло Джан П'єро Гасперіні теж залишив Руслана на лавці.

Аталанта до перерви мала невелику перевагу та більше атакувала. Пашаліч повинен був забивати під час виходу віч-на-віч з кіпером на 13 хвилині, але дивом м'яч не влетів у ворота.

Несподівано відзначився Сассуоло, який лишень захищався і розігрував м'яч у центрі. Це Кір'якопулос розкішно замкнув простріл на дальній стійці, м'яч влетів чітко у дев'ятку. У доданий арбітром до першого тайму час Пашаліч зрівняв рахунок, розстрілявши вільний кут воріт суперника.

За 30 секунд після виходу з роздягальні вивів "Богиню" вперед Лукман, який ефектно обіграв оборонця і вразив дальній кут. Берарді у відповідь закрутив під дальню стійку, але удар на себе прийняла перекладина. Після екватора другої 45-хвилинки обидва колективи виглядали жвавіше, а Гасперіні випустив 4 футболістів. Маліновський увесь матч провів у запасі. Можливо, Руслану варто задуматись про зміну клубу вже взимку.

Завдяки перемозі Аталанта повернулась на першу сходинку турнірної таблиці Серії А, набравши 24 пункти. У Наполі ще матч попереду. "Нероверді" залишилися дев'ятими із 12 очками.