Ліга Європи, 4 тур

Група В

Динамо – Ренн – 0:1

Гол: Ву, 48

АЕК Ларнака – Фенербахче – 1:2

Голи: Трічковскі, 52 (пен.) – Жоау Педру, 16, Батшуаї, 80 (пен.)

Вилучення: Гарсія, 85 (АЕК)

Динамо не мало очок після трьох турів, тому для продовження боротьби потрібна була перемога. Команда Луческу продовжувала страждати від травм, особливо це стосувалося позиції воротаря. Після травм Бойка і Бущана у основі вийшов 20-річний Руслан Нещерет.

Молодому кіперу довелося демонструвати майстерність з перших хвилин. Буріжо і Дезіре Дує потурбували Нещерета, але він не підвів. Динамо відповіло спробою Циганкова – навіть рикошет не став проблемою для Манданда. Загалом перший тайм виявився надзвичайно нудним. Кияни завдали єдиний удар в площину на 19-й хвилині – Манданда впорався з пострілом Гармаша. Щоправда, і Нещерет мав не так багато роботи.

Старт другого тайму виявився для підопічних Луческу фатальним. Вже на 48-й хвилині Крістофер Ву замкнув подачу Буріжо з кутового. 21-річний захисник вперше зіграв у нинішньому сезоні і відзначився голом.

Спроби Динамо відігратися виглядали відверто жалюгідно. Удар Гармаша так і залишився єдиним у площину до фінального свистка. По перерві не було жодного, навіть неточного. Ренн також не феєрив, але турнірна таблиця не змушувала французів діяти агресивно. Фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу гостей, яка означала прощання Динамо з плей-офф ЛЄ.

"Біло-сині" ще мають шанси на євровесну, але вже тільки у Лізі конференцій, де раніше не виступали. У паралельній зустрічі Фенербахче дотиснув АЕК, який наразі має 3 очки (якраз перемога над Динамо 1:0). Вже у наступному турі представник України гратиме на полі кіпріотів і повинен перемагати.