Ліга Європи. 3-й тур.

Група A

Арсенал – Буде-Глімт – 3:0

Голи: Нкетія, 23, Холдінг, 27, Віейра, 85

Цюріх – ПСВ – 1:5

Голи: Окіта, 87 – Вертессен, 10, 15, Гакпо, 21, 55, Сімонс, 35

Група C

ГІК – Лудогорець – 1:1

Голи: Хетемай, 55 – Тіссера, 10

Рома – Бетіс – 1:2

Голи: Дибала, 34 (пенальті) – Родрігес, 40, Енріке, 88

Арсенал вдома без проблем розібрався з Буде-Глімт. Олександр Зінченко не потрапив у заявку на матч ЛЄ, хоча раніше допоміг "канонірам" перемогти Тоттенхем в дербі північного Лондона. Нкетія та Холдінг здобули комфортну перевагу для господарів поля у першій половині, забивши два м'ячі з проміжком у 4 хвилини. Віейра поставив крапку в матчі – 3:0.

У паралельному матчі групи А ПСВ розгромив Цюріх (5:1). Вертессен оформив дубль протягом стартових 15 хвилин, а Гакпо та Сімонс довели рахунок до непристойного. Цюріх зміг відквитати лише 1 пропущений гол.

Отже, Арсенал очолює квартет, здобувши максимум очок за підсумками 2 поєдинків. Буде-Глімт та ПСВ ділять 2 і 3 сходинки з 4 очками в активі, щоправда, у нідерландців та "канонірів" ще є матч у запасі. Цюріх – на дні групи з нулем.

Рома поступилась Бетісу (1:2). Дибала відкрив рахунок з пенальті – суперник зіграв рукою у власному штрафному. Вже за кілька хвилин Бетіс зрівняв завдяки голу Родрігеса. А під завісу гри Енріке вирвав перемогу для севільців.

ГІК розписав нічию з Лудогорцем (1:1), кольори якого захищає Ігор Пластун. Тіссера відкрив рахунок вже на 10-й хвилині, однак Хетемай врятував команду від поразки по перерві.

Бетіс лідирує в групі C з 9 очками в активі. Лудогорець посідає 2 сходинку (4 бали). Рома третя з 3 пунктами, а ГІК з 1 балом – на дні квартету.