"Можливо, через війну в Україні Шахтар втратив частину своєї ідентичності, але я можу сказати, що Мудрик – кращий за всіх бразильців, які у нас були. Це не перебільшення.

Я все життя у футболі, і можу сказати, що Мудрик – найкращий гравець у Європі на своїй позиції після Мбаппе, Неймара та Вінісіуса. Він неймовірний. У нього є все, і він демонструє це в кожній грі. Веде м'яч лівою, правою, чудово грає один в один. Взагалі, Мудрик – хороший хлопець, якому лише 21. Його не хвилюють пропозиції, які надходять, він просто хоче отримати задоволення від гри у футбол.

Якби у Михайла був бразильський паспорт, він коштував би 100 мільйонів. Якщо хтось його хоче, то йому доведеться заплатити великі гроші. Шахтар неодноразово підтверджував, що знає ринок, і вміє продавати гравців. Ось приклади: Чигринський, Мхітарян, Алекс Тейшейра, Фред, Фернандінью, Дуглас Коста", – сказав легенда "помаранчево-чорних" у коментарі Marca.

Нагадаємо, довкола ймовірного трансферу українця точаться завзяті обговорення. За ним начебто полюють більше 10 європейських клубів, зокрема, Арсенал, Ліверпуль, Севілья, Евертон та Ньюкасл.

У поточному сезоні атакувальний хавбек зіграв за Шахтар 6 поєдинків, у яких відзначився 2 голами і 6 результативними передачами.