Ліга чемпіонів. Група В. Тур 3

Брюгге – Атлетіко – 2:0

Голи: Сова, 36, Жутгла, 62

Нереалізований пенальті: Грізманн, 76

Порту – Байєр – 2:0

Голи: Заїду, 69, Галену, 87

Нереалізований пенальті: Шик, 45

Вилучення: Фрімпонг (88)

Ліга чемпіонів. Група А. Тур 3

Ліверпуль – Рейнджерс – 2:0

Голи: Александр-Арнольд, 7, Салах, 58 (п)

Аякс – Наполі – 1:6

Голи: Кудус, 9 – Распадорі, 18, 47, Ді Лоренцо, 33, Зелінські, 45, Кварацхелія, 63, Сімеоне, 81

Вилучення:Тадіч, 73

Яремчук і Соболь розпочали матч проти Атлетіко на лаві запасних. Соболь з'явився на полі уже наприкінці зустрічі, коли його партнери заробили солідний гандикап. А от Яремчук так і не отримав ігрового часу.

Голи Сови та Жутгли принесли бельгійцям третю перемогу поспіль – 2:0. Відзначимо, що Грізманн не зміг реалізувати пенальті – француз влучив у поперечку. "Чорно-сині" завершили перше коло групового етапу зі стовідсотковим результатом – 9 очок.

В іншому матчі квартету В Порту вигриз перемогу над Байєром (2:0). Герої зустрічі – Заїду та Галену. Додамо, що в Португалії теж не обійшлося без хиби з 11-метрової позначки. Свій шанс змарнував зірка "аптекарів" Патрік Шик.

У групі А Наполі здобув третю перемогу поспіль. "Блакитні" напрочуд впевнено на виїзді впоралися з Аяксом – 6:1. На гол Кудуса дублем відповів Распадорі, ще по м'ячу до свого активу записали Ді Лоренцо, Зелінські, Кварацхелія та Сімеоне.

Ліверпуль вдома прогнозовано розібрався з Рейнджерс (2:0). Рахунок фантастичним ударом зі штрафного відкрив Александр-Арнольд. А крапку поставив Салах з пенальті.