Ця детективна історія розпочалася два роки тому, коли дружина Руні виявила, що хтось із її підписників в Instagram зливає виданню The Sun закриті сторіз, видимі лише для близького кола друзів.

Коллін запідозрила у цьому Ребекку Варді. А щоби перевірити свої здогадки, почала публікувати фейкові дописи, наприклад, про відновлення кар'єри на телебаченні чи потоп у підвалі будинку. Ці сторіз були доступними лише для жінки Варді. І справді, через деякий час їх переповідали журналісти таблоїда.

Після того, як Коллін заявила про своє відкриття у соцмережах, підписники дали їй жартівливе прізвисько "Вагата Крісті".

Натомість дружина нападника Лестера образилася і заявила, що ця ситуація завдала їй великого стресу, особливо зважаючи на її вагітність. Свою вину категорично заперечувала і навіть подала позов на Руні, звинувачуючи її у наклепі.

Однак справу Ребекка програла. До того ж тепер буде змушена виплатити колосальну компенсацію –1,5 мільйона фунтів стерлінгів, які Коллін витратила на судові збори, інформує Mirror.