"Смішно читати заголовки, мовляв жодних зрад не було. Просто у мого високоінтелектуального товариша Беньяміна Вербіча сталося помутніння.

А ситуацію, де його знайомі словенки, які злили безглузді відео з ним, переляканий Беня після моїх репостів прокоментував дуже по-чоловічому: "Все це неправда і взагалі це зробила я".

Страх – сильна емоція, особливо, коли людина не дуже розумна. Я розумію зараз твоє становище – треба якось знайти виправдання. Але які виправдання, якщо на фото ти, і все більш ніж зрозуміло. Краще почав би хоч трохи цікавитися дитиною, яка через твою байдужість скоро почне називати тебе дядьком.

І твої шкідливі звички – це тільки твоя справа. Я це показувати не буду, хоча можу. І так усе всім зрозуміло – твої результати у футболі багато про що самі за себе говорять. Так що, дельфінчику, зрозумій: у результаті завжди вибирають нормальних гідних чоловіків, а не істеричних хлопчиків. І спробуй знайти собі ще якесь заняття, окрім гри в Warzone та випрошування у дівчаток в Instagram "голих відео". Так що, "чого ти плачеш, давай грай!" – написала розгнівана модель в Instagram.

Нагадаємо, нещодавно Альвіна Лаллі, яка народила Вербічу дитину, звинуватила коханого у зраді. Скандал вибухнув після того, як невідомий користувач виклав в Instagram фото та відео, на яких футболіст розважається у компанії нової пасії. Хоча у той час мав би перебувати у таборі збірної Словенії.