Мачт Інтер – Барселона відбудеться у вівторок, 4 жовтня, і розпочнеться о 22:00 за київським часом. Зустріч має важливе турнірне значення. Обидві команди набрали по 3 очки у двох стартових турах і, швидше за все, розіграють між собою другу сходинку. Баварія (6 пунктів) наразі виглядає явним фаворитом групи.

Інтер провалює старт сезону в Серії А. Команда Сімоне Індзагі здобула 4 перемоги і зазнала стількох же поразок. Нещодавні невдачі проти Удінезе та Роми відкотили "нерадзуррі" на 9 місце. Чемпіонські амбіції сильно похитнулися. Від лідерів – Наполі та Аталанти – міланці відстають вже на 8 очок. Це другий найгірший результат Інтера за всю історію після 8-и турів.

Натомість Барселона демонструє прекрасну форму. Після гостьової перемоги над Мальоркою команда Хаві очолила турнірну таблицю Прімери, обійшовши мадридський Реал. "Блаугранас" виграли 6 матчів з 7-ми, пропустивши лише 1 гол. Роберт Лєвандовскі наколотив 9 м'ячів. З його іменем пов'язані найбільші сподівання "кулес" на Джузеппе Меацца. Так, Барса знову поступилася Баварії, проте навіть головний тренер Інтера визнає, що каталонці не заслуговували поразки у Мюнхені (0:2).

Раніше команди зустрічалися 15 разів. Інтер виграв лише два матчі, востаннє – у півфіналі ЛЧ 2009/10, коли "нерадзуррі" на чолі з Моурінью вдалося оформити славнозвісний требл. Обидва поєдинки команд в ЛЧ 2019/20 завершилися перемогами Барселони з рахунком 2:1.

У каталонців переповнений лазарет. Через травми не зможуть зіграти Кунде, Араухо, Де Йонг і Депай. В господарів кадрових проблем значно менше, проте втрата ключового півзахисника – Брозовіча – створює серйозний головний біль Індзагі. Хорват є одним з найкращих на своїй позиції за виграними єдиноборствами, відборами чи поверненнями.

Надійний букмекер FAVBET очевидним фаворитом матчу вважає Барсу. Коефіцієнт на перемогу каталонців становить 1.82. Тоді як можливий тріумф Інтера був би сенсацією – 4.30. Цінник нічиєї – 4.20.

Центральний матч вівторка обіцяє видовищний і результативний футбол. Стандартний тотал більше 1.5 оцінюється коефіцієнтом 1.18, аналогічний тотал менше – 4.70. Роберт Лєвандовскі має найбільше шансів відзначитися голом – 1.75. Пряма трансляція гри буде доступна на MEGOGO починаючи з 22:00.