УПЛ. 5 тур

Минай – Динамо – 0:1

Гол: Циганков, 51

Кияни за три матчі здобули лише одну перемогу, тому для них було важливо забрати три очки в цьому поєдинку. Минай не був легким суперником. Воробчак міг виводити господарів вперед – пробив у дальній кут, але трохи не влучив.

Перспективна атака була і у Динамо, але в останній момент Кулієв у підкаті вибив м'яч з-під ніг Циганкова. А пізніше Бандура врятував свою команду після удару Забарного.

До перерви кияни виконали 8 кутових, однак жодних дивідендів зі стандартів не отримали. Минай виглядав навіть гостріше у контратаках, щоправда, над реалізацією потрібно багато працювати.

У другому таймі Циганков на 51-й хвилині з лету потужно розстріляв ворота суперника та вивів свою команду вперед. Кулієв одразу ринувся виправляти ситуацію, віддав на Вишневського, але завершальний удар заблокували. Шаран спробував освіжити гру замінами, втім це не принесло результату. Динамо здобуло свою другу перемогу в чемпіонаті України.

Зазначимо, що кияни за чотири матчі заробили 6 очок та перебувають на 9-й позиції. Натомість Минай за п'ять поєдинків отримав 4 бали та посідає 14 місце в турнірній таблиці УПЛ.