Севілья виглядала непереконливо перед перервою на збірні і навряд могла сподіватися на великий прогрес за 2 тижні. Атлетіко програв дербі, але поступитися нинішньому Реалу зовсім не соромно. Очний поєдинок підтвердив перевагу команди Сімеоне.

"Матрацники" почали гру у своєму звичному стилі. Атлетіко спокійно віддав м'яч Севільї і спостерігав за беззубими пасуваннями суперника без ударів. Натомість самі гості бігли до воріт відразу, як отримували вільний простір. Буну впорався з ударом Сауля, але на 30-й хвилині кіпер Севільї виявився безсилим. Андалусійці жахливо виконали аут на своїй половині, а Коке помітив вільного Льоренте на протилежному фланзі – вихованець Реала чітко поклав у нижній кут. Незабаром Маркос міг оформити дубль, проте забракло точності.

Мінімальна перевага дозволяла Атлетіко не змінювати стратегію і по перерві. М'ячем більше володіла Севілья, але забив знову суперник. Захисники господарів двічі незграбно зіграли перед карним майданчиком, випустивши Морату на рандеву з Буну. Нападник елегантно перекинув голкіпера – гол від ще одного вихованця Реала!

Рахунок 0:2 означав смерть надій Севільї на очки. Команда залишається поблизу зони вильоту, тому слід чекати новий спалах чуток про звільнення Лопетегі. Атлетіко поки лише п'ятий, розплачуючись за свою нестабільність.