"Я вважаю, якщо Петракова звільнять з поста головного тренера збірної України, то це не буде кінцем його кар'єри.

За моєю інформацією, він з великою ймовірністю отримає роботу в юнацьких командах. Петраков – це людина, яка не проявила себе на клубному рівні, вона не дуже заточена під такий режим роботи. Олександр Васильович – тренер збірних.

Петраков – це людина, яка завжди розуміла, що тільки результат допоможе йому залишитися на своїй посаді та рухатися вперед. Це людина, яка просто звикла, перебуваючи на межі своїх можливостей, вигризати, вичавлювати результат в усіх форс-мажорних обставинах.

Якби збірна України не програла Вельсу в плей-офф кваліфікації до ЧС-2022 чи Шотландії в Лізі націй, зараз би ми не піднімали питання щодо його відставки. Але сталося так, що вперше в своїй кар'єрі Олександр Васильович програв два найважливіші матчі майже поспіль. Мені здається, що це знак долі, який вказує нашій асоціації, що треба рухатися в якомусь іншому напрямку, що стосується перспектив всього інституту збірних", – сказав журналіст у програмі "ТаТоТаке".

Нагадаємо, нещодавно збірна України під керівництвом Петракова фінішувала на другому місці у своєму квартеті в групі B у Лізі націй. Тож не повернула собі місце в елітному дивізіоні турніру. А влітку цього року не змогла пробитися у фінальну частину Мундіалю.