"Ми діяли першим номером, але шотландці чудово виглядали. Думаю, і план був, і моменти були. Все ж ми доходили до воріт, нагоди мали.

У нас просто тенденція така – применшувати силу суперника. Усі вважають, що ми на голову сильніші. Так, у нас потужна збірна, але й Шотландія продемонструвала рівень. Можливо, нам не вистачило Зінченка з його останнім пасом. Проте в цілому ми дуже добре виглядали. Мені гра сподобалася", – розповів Юрій Дудник в інтерв'ю для Футбол 24.

Також екс-зірка львівських Карпат і запорізького Металурга обговорив ймовірне звільнення Олександра Петракова із посади керманича збірної України.

"Ми не виконали завдання, першими не фінішували – це факт. Проте ми не знаємо його стосунків з хлопцями у колективі. Вирішити, що робити далі, повинні в УАФ. Однак у мене напрошується питання: а у нас є реальний кандидат на заміну? Писали про Реброва, та він має зараз роботу в Еміратах. Хто ще? Мені здається, що просто немає з кого обирати.

Якщо брати до уваги весь цикл роботи Петракова, то, мабуть, за кількістю нереалізованих моментів ми перевершили усіх. Згадайте навіть нічию з Казахстаном та інші прикрі втрати очок. У нас завжди багато моментів, які ми не реалізовуємо. Можливо, удачі не вистачило, не пощастило. Виняток – гра на виїзді з Шотландією, де ми нічого не створили. А у всіх інших матчах – безліч моментів", – зазначив Дудник.