Ліга націй. Дивізіон А. Група 3. 6-й тур

Англія – Німеччина – 3:3

Голи: Шоу, 72, Маунт, 75, Кейн, 83 (пен.) – Ґюндоґан, 52 (пен.), Хаверц, 67, 87

Завершальний поєдинок у групі Ліги націй між "Трьома левами" та "маншафт" не мав турнірного значення. Підопічні Гаретта Саутгейта достроково провалилися у квартеті та вилетіли з елітного дивізіону А. Натомість німці вже втратили шанси пройти у плей-офф. Тож протистояння між іменитими суперниками стало для обох репетицією перед ЧС у Катарі.

У першій половині на полі не сталося чогось неймовірного. Збірна Англії мала чудові нагоди відкрити рахунок. На 25-й хвилині Рахім Стерлінг змарнував вихід віч-на-віч з Тер Штегеном. А за кілька миттєвостей Харрі Кейн не скористався стовідсотковою нагодою, пробивши поруч зі стійкою.

По перерві "Бундестім" отримала можливість пробити пенальті після фолу "Трьох левів" у власному штрафному, який реалізував Гюндоган. Незабаром Кай Хаверц подвоїв перевагу гостей, здавалось, поховавши суперника.

Втім у наступні 30 хвилин суперники влаштували перестрілку. Аутсайдери групи несподівано відновили паритет, відвантаживши два м'ячі у ворота німців за 3 хвилини. Авторами голів стали Люк Шоу та Мейсон Маунт. Під завісу гри Шлоттербек "привіз" 11-метровий у власні ворота – Кейн реалізував, оформивши шалений камбек. Однак далі Гаверц драматично врятував нічию для "Бундестім".