Матч Англія – Німеччина відбудеться у понеділок, 26 вересня, та розпочнеться о 22:00 за київським часом. Обидві команди достроково припинили боротьбу за вихід з групи, тож протистояння на Вемблі фактично буде виставковим.

"Три леви" спробують реабілітуватися за виліт у лігу B після п'яти матчів без перемог. Англійці опустилися у нижчий дивізіон, мінімально поступившись на виїзді Італії. Британська преса знову спустила усіх собак на Гарета Саутгейта, проте жодних тренерських пертурбацій напередодні ЧС-2022 не очікується.

Німеччина теж поки що розчаровує. Після сенсаційної поразки від угорців (0:1) Бундестім сенсаційно залишилась без плей-офф Ліги націй. Ба більше, вперше під керівництвом Хансі Фліка німці не зуміли відзначитись бодай одним м'ячем за 90 хвилин гри.

У червні команди розписали результативну нічию 1:1. А передостання зустріч нинішніх суперників у 1/8 фіналу Євро-2020 завершилася перемогою "трьох левів" (2:0). Тоді відзначались Кейн і Стерлінг.

Саме підопічним Саутгейта віддає перевагу надійний букмекер FAVBET перед черговою європейською класикою. Коефіцієнт на домашню перемогу британців становить 2.38, тоді як потенційний тріумф Бундестім оцінюється у 3.15. Цінник нічиєї – 3.45.

Зустріч на Вемблі обіцяє бути результативною. Стандартний тотал більше 1.5 оцінюють коефіцієнтом 1.31, аналогічний тотал менше – 3.45. Водночас Харрі Кейн, за версією фахівців, має найбільше шансів відзначитися голом – 2.80.

Зазначимо, що перше місце у цьому квартеті розіграють Угорщина та Італія. "Скуадру Адзурру" влаштує лише виїзна перемога.