"Шотландці дуже добре виглядали з м’ячем. Ми звикли, що Ірландія з Шотландією – це довгий пас, боротьба. Але шотландці з нами не діяли так, вони грали у більш європейський футбол: все через короткий і середній пас. Побудова гри в них непогана.

Я давно не бачив, щоби шотландці так грали. Після таких матчів потрібен час, щоби відійти, проаналізувати та зрозуміти, що сталося. А сталося те, що нас просто затиснули у другому таймі. Ми програли всі стандарти, нам з них забили 2 м’ячі. Під час першого пропущеного голу теж програли єдиноборство.

Єдиною світлою плямою в матчі з Шотландією був Мудрик, який старався. Мені впало у вічі, що вся гра збірної України будувалася через лівий фланг, сподіваючись на швидкість і техніку Михайла. Але шотландці про це знали і перекрили цей фланг, хоча Мудрик і Михайліченко виглядали непогано. Але виявилося не все так просто. Правий захисник шотландців не поступався швидкістю тому ж Мудрику і встигав перекривати", – сказав Вернидуб у коментарі FanDay.

Нагадаємо, Шотландія розгромила Україну з рахунком 3:0 в матчі Ліги націй та очолила групу, маючи в активі 9 очок. Наша команда із 7-ма пунктами є другою.