Футболістам Бундестім, цілком ймовірно, доведеться виступати на турнірі без підтримки своїх дружин. Усе через серйозний ажіотаж, що викликав Мундіаль. Забронювати місця в катарських готелях нині вже практично неможливо.

Більшість німецьких футболістів сподівалися, що зможуть взяти з собою сім’ї. На цьому наполягав і головний тренер команди Хансі Флік, який переконаний, що це посприяло б хорошій атмосфері в команді.

Лідери збірної Німеччини Мануель Нойєр, Томас Мюллер та Джошуа Кімміх планують зустрітися з представниками Німецького футбольного союзу та попросити допомоги у бронюванні готельних номерів для сімей, повідомляє Bild.

Утім, вірогідним залишається сценарій за яким сексуальні красуні, як то, Ізабель Гулар (дружина Кевіна Траппа), Сандра Джерс (Серж Гнабрі), Сара Арфауі (Ілкай Гюдоган), Софія Вебер (Кай Хаверц) не зможуть потрапити на Мундіаль.

Німкеням, вочевидь, слід було брати приклад з дружин англійських футболістів, які заздалегідь забронювали розкішні вілли на катарському Банановому острові.