Матч Атлетіко – Реал відбудеться у неділю, 18 вересня, та розпочнеться о 22:00 за київським часом. Це буде вже 292 зустріч команд за всю історію мадридського дербі. Реал виграв 150 поєдинків, Атлетіко – 72.

"Бланкос" феноменально розпочали поточну кампанію Прімери, вигравши усі свої матчі з вражаючою різницею м'ячів 15:5. Ба більше, команда Анчелотті видала найкращий старт сезону з 1962 року (8 перемог у 8 матчах). Проте, Барселона після перемоги над Ельче тимчасово захопила лідерство, випередивши Реал на одне очко.

Атлетіко перебуває далеко не у найкращій формі, а гостьова поразка проти Байєра у Лізі чемпіонів (2:0) лише підтвердила ігрову кризу "матрацників". На внутрішній арені підопічні Сімеоне наразі посідають 7 сходинку, поступившись при цьому прямим конкурентам у боротьбі за ЛЧ – Вільяреалу – на власному полі.

Реал посеред тижня впевнено розібрався з Лейпцигом. Проте королівський клуб навряд може сподіватися на легку перемогу в дербі. Тим паче на Ванда Метрополітано, де "бланкос" не виграють з 2019-го. Ще більше ускладнює ситуацію травма Каріма Бензема, який перебуває у лазареті.

Утім, попри відсутність головного претендента на "Золотий м'яч", надійний букмекер FAVBET вважає Реал фаворитом дербі – коефіцієнт 2.38. Тоді як на Атлетіко ставлять 3.15. Цінник нічиєї – 3.40.

Команди, швидше за все, потішать забитими м'ячами. Стандартний тотал більше 1.5 оцінюється у 1.31, аналогічний тотал менше – 3.45. Найбільш ймовірний підсумок гри, на думку фахівців, нічия 1:1 (коефіцієнт 6.20).