Бундесліга, 7 тур

Борусія Д – Шальке – 1:0

Голи: Мукоко, 78

Аугсбург – Баварія – 1:0

Голи: Беріша, 59

Підопічні Едіна Терзіча активно розпочали гру, створивши декілька атак, однак футболісти Шальке не дали супернику реалізувати нагоди. На 32-й хвилині Марко Ройс був змушений покидати поле на ношах після жорстокого фолу Флоріана Фліка. Згодом команди демонстрували більш спокійний футбол.

По перерві "джмелі" все ж дотисли суперника, оформивши гол на 78-й. Мукоко точно пробив головою після подачі з лівого флангу. До кінця зустрічі футболісти декілька разів влаштовували сутички, а ось відзначитися більше нікому так і не вдалося.

У підсумку Борусія Д з 15-ма заліковими балами очолила Бундеслігу, а Шальке перебуває на 12-му місці (6 очок).

У паралельному матчі Баварія несподівано поступилася Аугсбургу. У першій половині зустрічі колективи продемонстрували багато боротьби, проте єдиний гол було забито лише на 59-й хвилині. На диво, зробив це Беріша, відправивши м'яч у сітку воріт з близької відстані.

Мюнхенці намагалися виправити ситуацію, але зрівняти рахунок так і не змогли. Отже, підопічні Нагельсмана, які у попередньому турі розписали нічию зі Штутгартом, посідають 4-ту сходинку (12 очок), а Аугсбург розташовується на 11-й позиції (9 пунктів).