Ліга Європи, 2 тур

Група В

Динамо – АЕК Ларнака – 0:1

Гол: Дьюрчо, 8

Обидві команди були невдахами першого туру, поступившись Фенербахче та Ренну. Динамо бодай здобуло перші очки в чемпіонаті України, але перемога над Львовом не вражала уяву. АЕК з 4 очками йшов на сьомій сходинці чемпіонату Кіпру. Не слід забувати і про кадрові проблеми киян – Шапаренко та Бущан вилетіли надовго, а серед форвардів залишився лише Бєсєдін, який цього разу поступився місцем Гармашу.

Дебют зустрічі склався для підопічних Луческу вкрай невдало. Вже на 7-й хвилині Забарний обхопив руками Олатунджі і "привіз" небезпечний штрафний. Дьюрчо ідеально виконав стандарт, закрутивши м'яч у дев'ятку воріт Бойка. Гол настільки ошелешив Динамо, що "біло-сині" не створили нічого гідного у відповідь до середини тайму. На 29-й хвилині забив Буяльський, але VAR справедливо зафіксував офсайд. Це була єдина вдала комбінація Динамо за весь тайм.

Луческу таки випустив Бєсєдіна замість Гармаша, але Динамо ледь не пропустило вдруге. Бойко впорався з рикошетним ударом Олатунджі. Навички бомбардира раптом прокинулися у Сироти – дві спроби центрбека пролетіли повз ворота. Атака Динамо виглядала неймовірно бідно і безідейно, завдавши всього один удар в площину за другу половину.

Ні заміни Луческу, ні 4 компенсовані хвилини не змінили ситуацію. Динамо з нулем очок після 2 турів закономірно розташувалось на останній сходинці групи, опинившись серед найгірших клубів ЛЄ. Загальна картина жахає – 6 поразок у останніх 7 матчах всіх турнірів.